Ayakkabı Perisi

18 Haziran 2009 Perşembe

Şeffaf Ayakkabı Kutuları AYAKKABI PERİSİ'nde...Üstelik Çok Uygun Fiyatla...




Sanirim her kadin onune gecemedigi ayakkabi tutkusu sebebi ile eve getirdigi ayakkabilar icin daha fazla yer ister....

Ya da uzerine titredigimiz o guzel ayakkabilar uzerine bir toz tanesi bile geldiginde icimiz titrer, yuregimiz kaldiramaz:)

Ayakkabilari ozenle kutulara koyariz, ama hangi kutunun icerisinde ne oldugunu unutur; ya giymis oldugumuz elbiseyi tamamlayacak ayakkabimizi unutur, gozonundeki siradan baska ayakkabiyi giyeriz, ya da o puzzle’in son parcasini bulmak icin savasiriz ve o sirada artik evden cikmak icin sabirsizlanan eslerimiz,sevgililerimiz ise duruma tuz ve biber olur:)

Giymis oldugumuz elbisenin altina kombinasyonu yapmak icin hayal gucumuzun o ayakkabilari gormeye illaki ihtiyaci vardir.

Iste artik tum bunlara son verecek bir urun artik AYAKKABI PERİSİ ile sizlere sunuluyor.

Şeffaf ayakkabi kutulari...Ekteki resimlerde bu muhtesem icadi gorebilirsiniz. Evinize extra bir portmanto ya da raf yaptirmaktan cok daha uygun maliyetteki bu seffaf ayakkabi kutulari ile, varolan alaninizda extra yeni ayakkabilara yer acacaksiniz. Ustelik bundan sonra toz denen dusman, ayakkabilarinizi rahatsiz da etmeyecek:) Ve en onemlisi cok daha rahat hazirlanabileceksiniz:)

Bu seffaf ayakkabi kutlularina sahip olmak icin; butigimizi ziyaret edebilir, gittigidiyor uzerinden ozel ilan actirabilir, ya da direkt bana mail ya da telefon yolu ile ulasabilirsiniz.

Sevgiler,

Gulistan Kutbeyzi
AYAKKABI PERİSİ
Şakacı Sok. No.59/1 Kazasker-Kadikoy
0 216 416 01 56
info@ayakkabiperisi.com

Seffaf ayakkabi kutusu 2’li set fiyat: 10 tl (Çoklu alimlarinizda indirim yapilacaktir.)

*Seffaf ayakkabi kutulari bolmeli ve bolmesiz olarak iki cesittir. Su anda stoklarimizda bolmesiz olani mevcuttur ( bolmeli olarak istediginiz takdirde, siparis uzerine 2-3 gun icerisinde temin edilir) 42 numara bayan ayakkabisina kadar uygun olculerdedir.

* Seffaf ayakkabı kutuları yassı olarak katlı vaziyette gelir. Neredeyse hiç yer kaplamaz. (örneğin bayan ayakkabi kutusu ortalama bir a4 kağıt büyüklüğündedir. Pakette geldigi zaman 29.5 x 18 x 9.5 cm boyutlarındadir, kullanilmadiginda cok rahat saklayabileceginiz boyutlardadir.) özel tasarımı sayesinde ihtiyacınız olduğu zaman kullanabilir ihtiyacınız olmadığı zaman katlayarak saklayabilirsiniz

5 Yorum:

  • saat: 18 Haziran 2009 23:39 , Blogger Stil Direktoru dedi ki...

    Canım benim ilgine alakana minnattarım. Bu arada resmini çekeyim de atayım sana bende 272 adet var bunlardan :) Ayakkabı perisi sen ayakkabı delisi de ben :)

     
  • saat: 19 Haziran 2009 00:42 , Blogger KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

    :) evet simdi hatirladim:) 200+ adet oldugunu:) superrrr...ayakkabilarimiz hicbir zaman yeterli sayida degildir bizim gibilerin, hep olmali hep olmali:)sevgiler, opucukler...

     
  • saat: 22 Haziran 2009 03:09 , Blogger Stil Direktoru dedi ki...

    aynen canım hep olmalı :) azalmadan artmalı. sevgiler

     
  • saat: 29 Temmuz 2009 17:12 , Anonymous sarıseker dedi ki...

    Benim doğduğum sokaktasınız:)))Ben de 31 no.da dünyaya gelmişim...tek katlı ve bahçeli,çok güzel bir evdi...şimdi apartman olduu:(((
    Şu an Trakya'da oturuyorum ama sık sık İstanbul'a geliyorum.İlk geldiğimde mutlaka size uğrayacağım,bir kahvenizi içmeye:)))Sevgilerimle.

     
  • saat: 29 Temmuz 2009 17:18 , Blogger KUZEY BEBEĞİN DOLABI dedi ki...

    sevgili sariseker,

    mutlaka kahvemi icmeye bekliyorum:) sevgiler...

     

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa